free website maker

Alle nyheder

April 2018

KomUdbud peger på ETHICS

KomUdbud har kørt i løbet af foråret afvikling en udbudsforretning, i form af et EU-udbud, med henblik på anskaffelse af en fælles udbudsplatform for indkøbsfællesskabet og dets medlemmer.

Resultatet af evalueringen, af i alt fem indkomne tilbud, var at ETHICS blev valg som den kvalitativ og samlet klart bedste udbudsplatform.

Marts 2018

Udbudssystemet.dk lanceres

Bech-Bruun lancerer Udbudssystemet.dk, og tilbyder dermed let, enkelt, og digital afvikling af udbud på vegne af deres kunder.
Udbudssystemet.dk er baseret på udbudsløsningen ETHICS og udviklet i samarbejde med [Inno:vasion].
Læs mere om nyheden via bechbruun.com.

Februar 2018

Digital kontraktindgåelse

En fornyet version af ETHICS' kontraktmodul introduceres og tages i brug af platformens brugere.
Kontraktmodulet tillader ordregiver og tilbudsgiver at indgå kontrakt ved digital signering, og ETHICS fungerer som fælles reference ramme gennem hele kontraktperioden.

Januar 2018

SPAR5

Det kommunal indkøbsfællesskab, SPAR5, tager ETHICS for ordregivere i brug. Indkøbsfællesskabet består af Frederiksberg, Gentofte, Gladsaxe, Lyngby-Taarbæk, og Rudersdal Kommune.

December 2017

Dynamisk indkøbssystem

SKI lancerer et dynamisk indkøbssystem til indkøb af Biler for deres kunder. Det dynamiske indkøbssystem giver SKIs kunder mulighed for at foretage konkrete indkøb direkte via ETHICS SSO ved brug af en gratis ETHICS LIGHT licens.

Primo 2017

Moderniseret ETHICS lanceres

2003

Første internationale EU-udbud i ETHICS

1999

Første danske EU-udbud i ETHICS